210 96 22 282     Δευ/Τρ/Τετ/Πε/Παρ/Σαβ 09:00 - 21:00
LED Ταινίες

Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε κρυφούς φωτισμούς  με τις ταινίες LED.  

Μπορείτε να τις παραγγείλετε σε όποια διάσταση κι αν χρειαστείτε για να μπορούν να τοποθετηθούν ομοιόμορφα στο χώρο σας.

Οι ταινίες LED είναι αρκετά προσιτές στην τιμή και ιδιαίτερα ανθεκτικές. Κάντε την έξυπνη κίνηση και με αυτές τις ταινίες θα δώσετε μια ρομαντική διάθεση ...

Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε κρυφούς φωτισμούς  με τις ταινίες LED.  

Μπορείτε να τις παραγγείλετε σε όποια διάσταση κι αν χρειαστείτε για να μπορούν να τοποθετηθούν ομοιόμορφα στο χώρο σας.

Οι ταινίες LED είναι αρκετά προσιτές στην τιμή και ιδιαίτερα ανθεκτικές. Κάντε την έξυπνη κίνηση και με αυτές τις ταινίες θα δώσετε μια ρομαντική διάθεση στο χώρο σας.

More
 • LED Ταινίες Χαμηλού...

  LED Ταινίες Χαμηλού φωτισμού 3,6W (4.8W) ανά μέτρο

   

  Αποκτήστε τις LED Ταινίες Χαμηλού φωτισμού 3,6W (4.8W) ανά μέτρο  και θα έχετε ένα πολύ σωστό αποτέλεσμα χαμηλού φωτισμού.

  Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε εξαιρετικές προσφορές  και προσιτές τιμές  στις LED Ταινίες Χαμηλού φωτισμού 3,6W (4.8W) ανά μέτρο.

  Ο ρομαντικός χαμηλός φωτισμός που δημιουργείτε από τις ταινίες  led θα έχει ένα αξιοζήλέυτο αποτέλεσμα για οποιοδήποτε χώρο μες στο σπίτι σας διαλέξετε να τις τοποθετήσετε.

 • LED Ταινίες Χαμηλού...
  Αποκτήστε τις LED Ταινίες Χαμηλού φωτισμού 3,6W (4.8W) ανά μέτρο  και θα έχετε ένα πολύ σωστό αποτέλεσμα χαμηλού φωτισμού.
  Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε εξαιρετικές προσφορές  και προσιτές τιμές  στις LED Ταινίες Χαμηλού φωτισμού 3,6W (4.8W) ανά μέτρο.
  Ο ρομαντικός χαμηλός φωτισμός ...
 • LED Ταινίες Μεσαίου...

  Αγοράστε τώρα online LED Ταινίες Μεσαίου φωτισμού 4.8W 7.2W 9.6W ανά μετρο που χρειάζεστε και φωτίστε το κάθε δωμάτιο με έναν ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο. 

  Δημιουργήστε κρυφό φωτισμό σε όλο το σπίτι με τις Led ταινίες μεσαίου φωτισμού χάρις τα 30 led 5050 smd/μέτρο που έχουν. Η αναγραφόμενη τιμή για τις Led ταινίες 5050 SMD αναφέρεται στο μέτρο. 

  Η Led ταινία 3528 SMD μεσαίου φωτισμού διαθέτει 120 ισχυρά led ανά μέτρο για να είναι κατάλληλος ο φωτισμός τόσο για το σπίτι σας όσο και για την επιχείρησή σας. Δοκιμάστε τώρα να αγοράσετε ταινίες Led 3528 SMD 120 led/m σε ανεπανάληπτες προσφορές!

 • LED Ταινίες Μεσαίου...

  Αγοράστε τώρα online LED Ταινίες Μεσαίου φωτισμού Αδιάβροχες IP65 4.8W 7.2W 9.6W ανά μετρο που χρειάζεστε και φωτίστε το κάθε δωμάτιο με έναν ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο. 

  Δημιουργήστε κρυφό φωτισμό σε όλο το σπίτι με τις Led ταινίες μεσαίου φωτισμού Αδιάβροχες IP65 χάρις τα 30 led 5050 smd/μέτρο που έχουν. Η αναγραφόμενη τιμή για τις Led ταινίες Αδιάβροχες IP65 5050 SMD αναφέρεται στο μέτρο. 

  Η Led ταινία 3528 SMD μεσαίου φωτισμού Αδιάβροχες IP65 διαθέτει 120 ισχυρά led ανά μέτρο για να είναι κατάλληλος ο φωτισμός τόσο για το σπίτι σας όσο και για την επιχείρησή σας. Δοκιμάστε τώρα να αγοράσετε ταινίες Led Αδιάβροχες IP65 3528 SMD 120 led/m σε ανεπανάληπτες προσφορές!

 • LED Strips High...
 • LED Ταινίες Υψηλού...

  LED Ταινίες Υψηλού φωτισμού με 14,4W watt 5050 x 60 LED ανά μέτρο για κρυφό φωτισμό και εξοικονόμηση ενέργειας!

  Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από LED Ταινίες Υψηλού φωτισμού 10.8W, 12W, 14.4W ανά μέτρο σε RGB , 6000K ψυχρό Λευκό , 2700Κ θερμό λευκό , 4500Κ φως ημέρας , πράσινο , κόκκινο , μπλέ , κίτρινο.

 • LED Ταινίες Υπέρ...

  Led ταινίες Υπέρ Υψηλού Φωτισμού 18W είναι διαθέσιμες στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η τιμή είναι ανά μέτρο. 

  Αποκτήστε την Led ταινία Υπέρ Υψηλού Φωτισμού και θα έχετε έναν πολύ εντυπωσιακό δυνατό φωτισμό για το γραφείο και το σπίτι σας. Δημιουργήστε κρυφό φωτισμό με τις led ταινίες 5630 SMD της σειράς.

  Αγοράστε online την ταινία Led 3014 SMD Υπέρ Υψηλού Φωτισμού φωτισμού που χρειάζεστε σε εκπληκτικές τιμές και εξαιρετικές προσφορές. 

 • LED ΤΑΙΝΊΑ 220V
 • LED Modules

  Μόνο σε εμάς θα βρείτε Led modules για διαφημιστικές πινακίδες καθώς και φωτεινές επιγραφές στις καλύτερες τιμές της αγοράς.  Φωτείστε τα γράμματα στις επιγραφές της επιχείρισής σας με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο, με μια σειρά από led molules. 

  Αγοράστε online Led modules διαφημιστικών πινακίδων εύκολα και γρήγορα από το LeditNow.gr. Προλάβετε!

 • LED RIGID BARS
 • Controllers Dimmer DMX

  Τα καλύτερα κοντρόλ και ειδικούς ροοστάτες θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για την επεξεργασία των Led σας. 

  Δοκιμάστε να αλλάξετε την φωτεινότητα των Led σας με τους εξειδικευμένους ροοστάτες - dimmer που θα βρείτε online. 

  Controlers και ειδικά dimmers για την διασύνδεση των Led σας είναι διαθέσιμα τοσο σε Ελλάδα όσο και σε Κύπρο.

 • WIFI-Smart...

  Would you like to control all your LED lights in your home with your mobile phone ? How about your business ? In this section you will find a vast variety of LED controllers that are WIFI, Bluetooth, or RF 2.4Ghz Opperated. Dimmers, RGB, CCT, RGBW, RGB+CCT Controllers, all in Remote or in App form. App features many programs such as, Mood Lighting, Music Controlled Lighting, Time Schedules, Over 16 million Color options, Saturation Control, Kelvin Adjustable CCT, 1-100 Dimming interfaces. 0-10V Dimming, 4-Zone & 8-Zone, Smart Home kit Connectable. IOS and Andrio APP available 

 • Τροφοδοτικά

  Τροφοδοτικά Led ειδικά για ταινίες LED και λάμπες LED με 12Volt θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για μια ολοκληρωμένη λύση στον τομέα του φωτισμού. 

  Αγοράστε online το τροφοδοτικό LED που χρειάζεστε για τις Led ταινίες και LED λάμπες σας και ετοιμαστείτε να δημιουργήσετε. 

  Τα καλύτερα τροφοδοτικά 12Volt για Led θα τα βρείτε αποκλειστικά εδώ στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

 • Τροφοδοτικά Αδιάβροχα
 • LED Neon Flex

  Ειδικές ταινίες Led με νέον φωτισμό και πολλές αποχρώσεις είναι διαθέσιμες στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. 

  Led neon ταινίες για διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων θα βρείτε μόνο εδώ. 

  Αγοράστε online την neon led ταινία εύκολα και απλά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

 • Ράβδοι - Πλαίσια...

  Ειδικοί ράβδοι και πλαίσια από αλουμίνιο για τις Led ταινίες σας θα βρείτε αποκλειστικά εδώ στις καλύτερες τιμές. 

  Ανθεκτικοί ράβδοι αλλά και αλουμινένια πλαίσια για την τοποθέτηση των Led ταινιών σας θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε μεγάλη ποικιλία. 

  Προμηθευτείτε τους ράβδους και τα πλαίσια που χρειάζεστε για να τοποθετήσετε τις ταινίες σας όμορφα και τακτικά μόνο στο LeditNow.gr!

 • Εξαρτήματα Σύνδεσης...

  Δοκιμάστε να συνδέσετε τις Led ταινίες σας με τα ειδικά εξαρτήματα σύνδεσης που θα βρείτε στην ενότητά μας.

  Βρείτε ειδικούς strip connectors για την εύκολη και απλή σύνδεση της Led ταινίας σας όπως καλώδια, διακόπτες και στηρίγματα. 

  Εξαιρετικά ανθεκτικοί strip connectors ή αλλιώς εξαρτήματα για την διασύνδεση Led ταινιών βρίσκονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε ασυναγώνιστες τιμές και προσφορές.

1 - 12 of 300 items
filter
1 - 12 of 300 items

Information

 • Custom blok

  Εδώ μπορείτε να βάλετε ότι θέλετε σε HTML κωδικά

  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Conse ctetur adipisicing
  • Elit sed do eiusmod tempor

  Amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labor.

Back to top