210 96 22 282     Δευ/Τρ/Τετ/Πε/Παρ/Σαβ 09:00 - 21:00

20 Apr

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την απόσβεση χρημάτων

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την απόσβεση χρημάτων

Οι λαμπτήρες LED τελευταίας γενιάς καταναλώνουν έως και 9 φορές λιγότερο ρεύμα απο τις κλασικές λάμπες πυράκτωσης ενω παράλληλα η διάρκεια ζωής τους είναι απο 20 έως 25 φορές μεγαλύτερη. Ο λόγος της ενεργειακής τους υπεροχής έναντι των κλασικών λαμπτήρων είναι ότι δεν βγάζουν σχεδόν καθόλου υπέρυθρη ή υπεριώδη ακτινοβολία, αντι αυτού βγάζουν μόνο ορατό φώς που εκμεταλλευόμαστε για τον φωτισμό.

Η απόσβεση των χρημάτων αγοράς μιας λάμπας LED ίσως γίνεται πολύ πιο γρήγορα απο όσο πιστεύετε,στο διάγραμμα απεικονείζεται ο χρόνος απόσβεσης των χρημάτων αγοράς μιας λάμπας LED σε σχέση με την ημερήσια χρήση και την ισχύ της λάμπας, με 24 ώρες χρήση την ημέρα η απόσβεση μπορεί να γίνει σε λιγότερο απο 3 βδομάδες ενώ με μια μέση χρήση σε 6-7 εβδομάδες.

Οι λαμπτήρες νέας τεχνολογίας δεν αποσβένουν χρήματα μόνο απο την οικονομία στο ρεύμα,η διάρκεια ζωής ενώς LED λαμπτήρα ενδέχεται να ξεπερνάει και τις 20 φορές απο μια πυράκτωσης ενώ είναι υπερδιπλάσια απο μια φθορισμού, ενδεχομένως να θεωρείτε τις λάμπες LED μη αξιόπιστες και ευπαθείς, όμως οι πιστοποιημένες λάμπες καλής ποιότητας με σωστή κατασκευή είναι πιο ανθεκτικές απο κάθε άλλη τεχνολογία λαμπτήρα έχει εφευρεθεί.

Related Posts:

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment:
Type Code
Back to top